Welcome, visitor! [ Login

Info-Banner www.masajromania.com
Post an Ad

 

Kinetoterapeut – Ofer Masaj si Servicii de calitate

  • Listed: August 30, 2021 6:00 am
Kinetoterapeut - Ofer Masaj si Servicii de calitate - Image 1Kinetoterapeut - Ofer Masaj si Servicii de calitate - Image 2Kinetoterapeut - Ofer Masaj si Servicii de calitate - Image 3Kinetoterapeut - Ofer Masaj si Servicii de calitate - Image 4Kinetoterapeut - Ofer Masaj si Servicii de calitate - Image 5Kinetoterapeut - Ofer Masaj si Servicii de calitate - Image 6Kinetoterapeut - Ofer Masaj si Servicii de calitate - Image 7Kinetoterapeut - Ofer Masaj si Servicii de calitate - Image 8

Description

Kinetoterapeut, ofer servicii de calitate (diverse tipuri de masaj, combinate cu sauna, jacuzzi, piscina), conditii de lux,discretie, in locatia mea si la hotel, domnilor discreti si generosi.

Detalii suplimentare:
Kinetoterapeut, ofer servicii de calitate domnilor discreti si generosi (diverse tipuri de masaj,combinate cu sauna, jacuzzi, piscina), discretie, conditii de lux, in locatia mea sau la hotel.
Sedinta dureaza o ora si costa 150 de lei. Fac deplasari si la domiciliul / hotelul clientilor.(numai in cazul clientilor ok)

Pentru deplasari / cetateni straini preturile sunt incepand cu 50 Euro / sedinta.

NU ASIGUR MASA DE MASAJ PENTRU DEPLASARI LA DOMICILIUL / HOTELUL CLIENTILOR.

Pentru detalii si programari va rog sa ma contactati la telefon (daca sunt in sedinta si am telefonul inchis, va rog sa reveniti). Nu raspund la mesaje pe chatul sitului.

Telefon: 073.689.0339

Program: 9-22(cu programare si rezervare)

Locatii: Universitate sau Militari (cu programare si rezervare)

Nu primesc betivi si drogati!
Nu ofer fotografii!

Programarile se fac numai pe acest numar de mobil: 073.689.0339

Informatii utile despre masaj:
Masajul este un mod cat se poate de natural de a te reface dupa stresul cotidian; stimuleaza secretia de endorfine, ce ajuta la prevenirea starilor depresive si a anxietatii, intarind in acelasi timp sistemul imunitar; ajuta la relaxarea profunda a muschilor si a tesuturilor, la decontractarea muschilor tensionati, la cresterea mobilitatii articulatiilor. Masajul imbunatateste circulatia sanguina si fluxul limfatic. De asemenea, printre alte beneficii, masajul ajuta la reducerea retentiei de apa si la eliminarea toxinelor din organism, fiind un factor determinant in cresterea elasticitatii pielii, in preventia si/sau combaterea celulitei. Vindecarea sau diminuarea durerilor de spate, musculare, de cap sau ale articulatiilor se numara si ele printre efectele sesizabile in plan fizic dupa un masaj bine realizat.

In plan mental masajul corpului aduce un tonus imbunatatit, eliminarea starilor de stres, un plus de energie si buna dispozitie si, de asemenea, o putere de concentrare mai buna, pentru ca masajul ne ajuta sa ne focusam pe momentul prezent.

Dintre beneficiile in plan emotional ale masajului enumar aici cresterea increderii in sine si sporirea sentimentului de abandon, pentru ca atunci cand te relaxezi in cadrul sedintei de masaj, te aboandonezi practic in mainile terapeutului.

Va multumesc si va astept cu drag, cand aveti timp, sa ma cunoasteti la un masaj bun, cu programare!

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....